Vanaf vrijdag 4 mei vind je op deze pagina het programma van Festival Jong! 2018


 

 

banner jong 17.png

 

festival jong! krijgt niet alleen de poppen aan het dansen!


14 t/m 22 oktober 2017 | Herfstvakantie

 

festival jong! stond dit jaar geheel in het teken van figuren- en objectentheater. Wij namen jullie in deze nieuwe editie mee op een wonderbaarlijke ontdekkingstocht waar plastic boodschappentasjes dansen, hamers en ander gereedschap gevoelens hebben, waar grote rokken zwieren, zaklampen en theaterspots een eigen leven leiden! 


Wij dachten in deze editie ook aan jullie oudere zus en broer, mama en papa, oma en opa, tante en oom of gewoon iedereen boven de 12 jaar! Speciaal voor hen was er in de festival jong! week een avondprogrammering, namelijk festival jong! XL. Ook zij mochten zich heel even weer een beetje kind voelen en zich laten betoveren. festival jong! XL laat zien dat hedendaags figuren- en objectentheater veel meer is dan de ouderwetse poppenkast van vroeger en juist voor iedereen is.

 

 

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------