Winter in Maastricht, dat is genieten op alle fronten. Adembenemend verlichte straten in de historische binnenstad verbinden de Maastrichtse pleinen.

 


Kerstsfeer en winterpret is er op het Vrijthof: o.a. een grote schaatsbaan, een kerstmarkt en een reuzenrad vormen het kloppende hart van Magisch Maastricht.

 

Ontdek de magische sfeer in het hele centrum: de pleinen, straten en hofjes staan bol van winterse activiteiten, de feestelijke koopzondagen en decoratieve etalages nodigen uit tot eindeloos shoppen en het Magisch Cultuur Festival zorgt voor vele bijzondere momenten. De restaurants, cafés en winterterrassen laten de gastronomische sterren smaakvol stralen. Het wordt weer een hartverwarmende winter in Maastricht!

 

 

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------