Voorstellingen Youp van ’t Hek verplaatst

 


 

Zoals u wellicht uit de media vernomen heeft, moest de theatertournee van Youp wegens gezondheidsredenen tot en met februari 2016 opgeschort worden. Van het management van Youp hebben we doorgekregen dat herstelproces gelukkig voorspoedig verloopt.

 


  

De hoop is dat Youp in april voorzichtig de draad weer kan oppakken met voorstellingen in kleine zalen kan. Afhankelijk van de impact op Youp zijn fysieke gesteldheid zal te zijner tijd een besluit worden genomen voor de daaropvolgende maanden. Dit betekent echter dat de geplande voorstellingen in de grote theaterzalen in maart tot en met medio april 2016 helaas niet door zullen gaan.

 

Wij hebben de voorstellingen op 4 en 5 april in het Theater aan het Vrijthof kunnen verplaatsen naar het nieuwe seizoen: 5 en 6 januari 2017.

 

De reeds gekochte kaarten voor april 2016 blijven geldig voor de nieuwe data in januari 2017.

 

Heeft u kaarten op maandag 4 april 2016, dan zijn deze geldig op donderdag 5 januari 2017.

Heeft u kaarten op dinsdag 5 april 2016, dan zijn deze geldig op vrijdag 6 januari 2017.

 

Wij hopen op uw begrip en zien er naar uit om u en Youp van ’t Hek in januari 2017 in het Theater aan het Vrijthof te mogen begroeten.

 


 

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

Theater aan het Vrijthof tijdens carnaval gesloten

 

In verband met carnaval is Theater aan het Vrijthof gesloten van vrijdag 5 februari t/m woensdag 10 februari.

 

Vanaf donderdag 11 februari 12.00 uur kunt u weer contact opnemen met de uitbalie: 043 350 5555

 

We staan u graag te woord. Wij wensen u een fijne carnaval.