Extra concert Guus Meeuwis in verkoop


Vanwege grote belangstelling gaat een tweede concert van Guus Meeuwis in Theater aan het Vrijthof in verkoop.

 

Maastricht, 9 maart – Afgelopen week lanceerde Guus Meeuwis landelijk zijn nieuwe theatertour Geluk. Vanwege grote belangstelling geeft Guus een extra concert op 31 maart 2019 in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start zaterdag 10 maart 2018  - om 10.00 uur. ‘We zijn natuurlijk bijzonder vereerd dat Guus Meeuwis een tweede concert wil geven in Maastricht. We kunnen ons GELUK niet op, want we hebben de mogelijkheid om nog meer fans blij te maken.’ – aldus Peter Noten, programmeur in Theater aan het Vrijthof.

 

Het concert gaat over geluk vieren als je het vindt

 ‘Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt’, aldus Meeuwis. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat. Na een turbulente tijd vol met grote veranderingen, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan.

 

Nieuw album: GELUK

Zijn liefde voor muziek is zo mogelijk nog groter geworden en er is een nieuwe liefde ontstaan.

Dat is te horen op Meeuwis’ nieuwe album GELUK dat op 18 mei aanstaande uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt. Op zaterdag 30 en nu ook op zondag 31 maart 2019 neemt hij zijn nieuwe liedjes mee naar Maastricht om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; ‘als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.’

Groots

Guus Meeuwis is een van de grootste artiesten van ons land. Met bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. In 1994 staat hij uit het niets op nummer 1 in de hitlijsten met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden. ‘Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied’, aldus het juryrapport bij de toekenning van de Edison voor Beste Mannelijke Popartiest in 2010. Ruim twintig jaar later na zijn eerste hit is Guus nog steeds groots met een zachte G. 

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

_Populair

Guus Meeuwis
€ 39,50
zo 31 mrt 2019 / 20:00 uur
Guus Meeuwis
GELUK
lees verder »