Gasten derde zondagse talkshow Guido Wevers bekend 

Fractievoorzitter Meryame Kitir, Prof. Teun Dekker (filosoof, werkzaam aan de UM) en Gert-Jan Krabbendam, Wethouder Maastricht Ruimtelijke ordening; wonen, natuur en milieu te gast in ‘de zondag gasten’. 

 

Theater aan het Vrijthof en Guido Wevers organiseren naar aanleiding van het afscheid en pensioen van de oud-theaterdirecteur een nieuwe reeks van 4 zondagse talkshows ‘de zondag gasten’, waarbij Wevers steeds interessante gasten uitnodigt met uiteenlopende achtergronden (politici, kunstenaars, wetenschappers…) In de eerste en tweede zondagse talkshow waren Lilianne Ploumen, Khalid Benhaddou , Rosa Wevers, Aya Sabi, Kiza Magendane en Luc Winants te gast. Tijdens ‘de zondag gasten’ op 25 maart 2018 zullen aanwezig zijn: Meryame Kitir (zij werkte jaren aan de lopende band bij Ford fabrieken in Genk en is thans fractievoorzitter van de Sp.a in het Federaal parlement in Brussel), Prof. Teun Dekker (filosoof, werkzaam aan de UM), Gert-Jan Krabbendam (Wethouder Maastricht; ruimtelijke ordening, wonen, natuur en milieu) De muziek wordt verzorgd door de band Hayan en zoals altijd is er koffie en vlaai.

 

De zondag gasten

In ‘de zondag gasten’ nodigt Wevers gasten van zeer uiteenlopend pluimage uit. Soms zijn het wetenschappers, dan weer schrijvers en kunstenaars, politici, opiniemakers, gewone en ongewone mensen uit Maastricht en de zeer verre omgeving. Hij vraagt zijn gasten hun licht te laten schijnen op wat ons in de samenleving verbindt of van elkaar scheidt. Altijd staat er een cultureel project centraal, altijd is er muziek met een band uit de omgeving en altijd is er koffie en vlaai. In ernst wordt de blik gericht op de wereld en omgeving en wordt er achterovergeleund, het is per slot van rekening zondagmiddag. Met ‘de zondag gasten’ pakt Wevers samen met Theater aan het Vrijthof de draad van een traditie van zondagse talkshows weer op.

 

De 3e ‘de zondag gasten’ met Guido Wevers op 25 maart 2018

Op 25 maart as. de derde ‘de zondag gasten’ met Guido Wevers als gastheer. In de inmiddels bekende stijl ontvangt Wevers met enige ernst maar ook met de nodige luchtigheid (het is zondagnamiddag en een mens wil ook wel eens achterover leunen) drie bijzondere gasten. Meryame Kitir: zij werkte jaren aan de lopende band bij Ford fabrieken in Genk (B) en is thans fractievoorzitter van de Sp.a in het Federaal parlement in Brussel. Prof. Teun Dekker: filosoof, werkzaam aan de UM. Gert-Jan Krabbendam: Wethouder Maastricht; ruimtelijke ordening, wonen, natuur en milieu. De muziek wordt verzorgd door de band Hayan en zoals altijd is er koffie en vlaai. De volgende en laatste editie vindt plaats op 22 april om 14.30 uur in de Bovenzaal van Theater aan het Vrijthof.

>
<
>
<
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

Musical, Show, Theaterconcert

Guido Wevers
€ 10,00
zo 25 mrt 2018 / 14:30 uur
Guido Wevers
de zondag gasten
lees verder »