01.11.2017_jazz_taop_theater_Maastricht_iamapainter_MarievanVollenhoven.jpg

MUAS 2017
The Act of Painting (TAOP)


4 & 5 NOVEMBER

Maastricht Unexpected Art Spaces is een gelegenheidssamenwerkingsverband tussen acht presentatieplekken in Maastricht, die met regelmaat en op niet-commerciële basis kunst onder de aandacht brengen.

Tijdens MUAS #5 wordt per plek werk getoond dat gemaakt is door kunstenaars die een band hebben met deze regio. Sommige wonen er, of hebben er gestudeerd. Anderen zwierven uit, en/of leven sindsdien een dolend bestaan. Voor een enkeling is Maastricht slechts nog sporadisch deel van zijn of haar verre habitat. Het werk is nog jong en onversneden, of al upcoming, maar zeker professioneel.

Iedereen is van harte welkom! Entree is gratis!


www.muas.nlThe Act of Painting (TAOP)
is een dynamische en internationale groep kunstenaars die tentoonstellingen over de hele wereld organiseert. TAOP zoekt steeds naar verbinding met de stad of plek die wordt aangedaan. Locale kunstenaars worden uitgenodigd deel te nemen aan de tentoonstelling, denkers, wetenschappers en curatoren wordt gevraagd te reflecteren op het getoonde werk. TAOP verandert dus voortdurend van samenstelling, waarbij de verbindende factor het intuïtieve maakproces is. Dat maakproces zal nauw samenhangen met een persoonlijk bewustzijn, de ziel van de kunstenaar. Een ander belangrijk speerpunt van TAOP is de zoektocht naar de betekenis van abstractie. In iedere tentoonstelling wordt de relevantie van abstractie in deze tijd onderzocht, daarbij wordt steeds een andere invalshoek uitgewerkt.


Tijdens de opening op 1 november 2017 en tijdens het MUAS weekend kunt u kennis maken met verschillende kunstenaars van The Act Of Painting. Ook kunt u zich inschrijven voor een rondleiding met de curator van deze expositie, Marie van Vollenhoven in het derde weekend van november.


www.marievanvollenhoven.nl


1 november 19.30 interdisciplinaire openingsavond

Schilderkunst, muziek en performance! Kaartjes via:

_Populair

Soirée Composée
€ 12,00
wo 1 nov 2017 / 19:30 uur
TAOP - I Am A Painter
Soirée Composée
lees verder »
- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------