Uw bezoek

 

Theater aan het Vrijthof heet u graag van harte welkom. In één oogopslag vindt u alle informatie voor een optimaal bezoek aan ons theater.


PAUZEARRANGEMENT

Maak uw theaterbezoek compleet met een pauzearrangement. Dit bestelt u eenvoudig op voorhand aan de UITbalie of bij de voorstelling aan de bar of garderobe in het Theater aan het Vrijthof. Wij zorgen er dan voor dat uw drankje / bestelling klaar staat aan uw persoonlijk tafeltje in het Souterrain. 


PAUZEDRANKJE

Voorkom lang wachten aan de bar en bestel voorafgaand aan de voorstelling uw drankje aan de bar of garderobe. In de pauze staat uw bestelling klaar.


GARDEROBE

Het is niet toegestaan uw jas de zaal mee in te nemen. De garderobe bevindt zich in het souterrain van Theater aan het Vrijthof. Er is een gratis én tevens bewaakte garderobe, maar er staan ook garderoberekken waar u uw jas op eigen risico kunt hangen. De garderobe is geopend tot een half uur na afloop van de voorstelling. Daarna kunt u uw jas afhalen in het Theatercafé. 


MINDERVALIDEN

In de Papyruszaal is rechts en links van rij 20 (laatste rij) aan elke zijde ruimte om 3 rolstoelen te plaatsen. Gezien de grootte van sommige rolstoelen is dat soms passen en meten, maar het zijn de enige plaatsen in ons theater waar rolstoelen kunnen en mogen staan. Bent u mindervalide en wilt u gebruik maken van deze plaatsen, bel dan a.u.b. met onze UITbalie zodat wij u de juiste plaats kunnen toebedelen.

  

Ook in de Bovenzaal en in AINSI is voor minder­ validen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u hiervan gebruikmaken, meldt u dit dan bij uw reservering aan de UITbalie. Voor meer informatie over toegankelijkheid van de andere externe locaties kunt u contact opnemen met de UITbalie.


HUISREGELS

Om de ervaring in onze theaterzalen voor iedereen zo prettig mogelijk te maken, zijn een aantal huisregels opgesteld waar we van onze bezoekers vragen zich hieraan te houden. 

  • Het Theater aan het Vrijthof is een openbaar gebouw. Binnen roken is nergens toegestaan.

  • Gelieve mobiele telefoons en andere communicatiemiddelen tijdens de voorstelling uitschakelen of op vliegtuigmodus zetten.

  • Het meenemen van eten, drank en snoep tijdens de voorstelling/in de zaal is niet toegestaan.
  • Het maken van foto’s en video- of geluidsopnames op welke wijze dan ook is in géén van de theaterzalen toegestaan.

  • Laatkomers kunnen in de meeste gevallen niet meer tot de voorstelling worden toegelaten. Vaak kunt u na de pauze alsnog in de zaal plaatsnemen.

  • Voor familie- en jeugdvoorstellingen adviseren wij de leeftijdsindicatie die achter de titel van de voorstelling vermeld staat te respecteren. Dit is voor het plezier en de rust van uw kind, uzelf en voor de andere toeschouwers. Baby's kunnen in geen enkele voorstelling worden toegelaten. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze UITbalie.
  • Dieren zijn in het Theater aan het Vrijthof niet toegestaan met uitzondering van geleidehonden.

  • Voor alle bezoekers van het Theater aan het Vrijthof gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties). Meer informatie over andere voorstellingslocaties vindt u hier. 

  • Ten slotte willen we u vragen de artiesten te respecteren en vooral te genieten van de ervaring. We vernemen graag uw beleving en bevindingen via info@theateraanhetvrijthof.nl

SERVICEMAILS

Wanneer u online een ticket koopt voor een voorstelling of concert, ontvangt u van ons op de dag voorafgaand aan de voorstelling een servicemail met de laatste praktische informatie rondom die voorstelling.


SCHADEMELDING

Mocht u onverhoopt letsel- en/of zaakschade oplopen in het Theater aan het Vrijthof of AINSI, kunt u via deze link de schade melden.

 

 

 

 

 

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------