Kaarten betalen & afhalen

 

Voorstellingen in Theater aan het Vrijthof

Gereserveerde tickets voor voorstellingen in het Theater aan het Vrijthof kunnen tijdens openingstijden worden opgehaald tot 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Andere locaties

Gereserveerde tickets voor voorstellingen op andere locaties kunnen op de locatie zelf opgehaald worden tussen 60 en 15 minuten voor aanvang.

 


 

Betalingsmogelijkheden
  • Online kunt u betalen met iDEAL, creditcard, PODIUM cadeaukaart en VVV cadeaukaart.
  • Aan de UITbalie kunt u contant, met pin, CJP, Irischeques of PODIUM Cadeaukaarten betalen.

 

E-tickets

Koop uw theaterkaarten online. In de bestelmodule kunt u kiezen hoe u uw kaarten wilt ontvangen. Kiest u voor e­tickets, dan ontvangt u uw e­tickets

direct per e­mail. Deze print u thuis zelf uit en worden gescand bij de zaalingang van het Theater aan het Vrijthof of één van de andere voorstellings­ locaties. U kunt uw tickets ook via uw smartphone laten scannen.

 


 
Kinderprijs

Voor kinderen tot en met 14 jaar hanteren we een kinderprijs bij jeugd­ en familievoorstellingen. Deze varieert per voorstelling.

 


 

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN VSCD

Theater aan het Vrijthof is lid van de VSCD (Vereniging Schouwburgen en Concertgebouwdirecties) en al onze verkooptransacties zijn conform de algemene bezoekersvoorwaarden VSCD.  Klik hier om de voorwaarden te downloaden. 

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------