Bezoekt u regelmatig onze 

voorstellingen?

 

Word abonnementhouder! 


 

1. Verkoop abonnementhouders

De abonnementenverkoop voor het theaterseizoen 2017-2018 start op woensdag 10 mei 2017 om 10.00 uur.

 

Bestaande en nieuwe abonnementhouders kunnen dan hun theaterabonnement samenstellen. Abonnementhouders worden via een persoonlijk schrijven geïnformeerd over de start van de kaartverkoop.

 

2. Abonnementhouder worden?

Wilt u theaterabonnementhouder worden? Dat kan. Vanaf het nieuwe seizoen kan iedereen abonnementhouder worden én direct kaarten kopen. Het enige dat u hoeft te doen is minimaal vier voorstellingen kopen binnen één seizoen. Er zijn geen kosten verbonden aan het abonnement; enkel de totale waarde van de door u bestelde tickets. Vanaf woensdag 10 mei 2017 om 10.00 uur kunt u uw theaterabonnement samenstellen.

 

Als abonnementhouder geniet u de volgende privileges:

  • U koopt uw kaarten voor het nieuwe seizoen met voorrang en maakt zo kans op de beste beschikbare plaatsen.
  • Nieuw geboekte voorstellingen gedurende het seizoen worden u als eerste aangeboden. U krijgt hiermee de kans ook dan met voorrang de beste plaatsen te kopen.
  • Gekochte kaarten kunt u tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling ruilen voor een andere voorstelling. U kunt ook de kaarten retourneren en u betaalt alleen administratie-kosten à € 3,00 per ticket (met een maximum van € 12,00).

    Uitzonderingen:
    1. Kaarten voor voorstellingen met een (Euregionale) busreis of in de reeks ‘Bij de Buren’ kunt u tot één maand voor de voorstellingsdatum retourneren.
    2. Kaarten voor West side Story kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 
  • 2 keer per jaar krijgt u een aantrekkelijke theateraanbieding van Theater aan het Vrijthof.

 

3. Vrije verkoop 2017/2018

Neemt u geen 4 voorstellingen in één keer, dan kunt u vanaf zaterdag 20 mei om 10.00 uur terecht aan de UITbalie of online via www.theateraanhetvrijthof.nl voor de losse kaartverkoop.

 

Losgekochte kaarten kunt u tot 24 uur voor de voorstelling ruilen voor een andere voorstelling. U kunt ook de kaarten retourneren maar u betaalt dan wel € 6,00 administratiekosten per ticket (tot een maximum van € 24,00).

 

 

» Lees verder
- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------