Bezoekt u regelmatig onze 

voorstellingen?

 

Word abonnementhouder! 


 

1. Verkoop abonnementhouders

De abonnementenverkoop start op dinsdag 8 mei 2018 om 10.00 uur. Bestaande en nieuwe abonnementhouders kunnen dan hun theater­ abonnement samenstellen. Bestaande abonnement­houders worden persoonlijk geïnformeerd over de start van de kaartverkoop.

 

 

2. Abonnementhouder worden?

Wilt u theaterabonnementhouder worden? Dat kan. Het enige wat u hoeft te doen is tickets voor minimaal vier voorstellingen kopen binnen één theaterseizoen. Er zijn geen kosten verbonden aan het abonnement; enkel de totale waarde van de door u bestelde tickets. Vanaf dinsdag 8 mei 2018 om 10.00 uur kunt u uw theaterabonnement samenstellen.

 

Als abonnementhouder geniet u de volgende privileges:

  • U koopt uw kaarten voor het nieuwe seizoen met voorrang en maakt zo kans op de best beschikbare plaatsen.

  • Nieuw geboekte voorstellingen gedurende het seizoen worden u als eerste aangeboden. U krijgt hiermee de kans ook dan met voorrang de beste plaatsen te kopen.

  • Gekochte kaarten kunt u tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling ruilen voor een andere voorstelling. U kunt de kaarten ook retourneren, dan betaalt u alleen administratie­kosten à € 3,00 per ticket (met een maximum van € 12,00). Kaarten voor voorstellingen met een (euregionale) busreis of in de reeks ‘Bij de Buren’ kunt u tot één maand voor de voorstellingsdatum retourneren.

  • Twee keer per jaar krijgt u een aantrekkelijke theateraanbieding van Theater aan het Vrijthof.


Houd onze website in de gaten voor nieuwe voordelen die wij gedurende het theaterseizoen voor onze abonnement­houders samenstellen.

3. Vrije verkoop

Neemt u geen 4 voorstellingen in één keer, dan kunt u vanaf zaterdag 12 mei 2018 om 10.00 uur terecht aan de UITbalie of online via onze website voor de losse kaartverkoop. ‘Los’ gekochte kaarten kunt u tot 24 uur voor de voorstelling ruilen voor een andere voorstelling. U kunt de kaarten ook retourneren, maar u betaalt dan wel € 6,00 administratiekosten per ticket (tot een maximum van € 24,00).

 


Start abonnementenverkoop

dinsdag 8 mei 2018 om 10.00 uur

 

Start vrije verkoop

zaterdag 12 mei 2018 om 10.00 uur


 

Rangen

vanaf seizoen 2018/2019 hanteert philharmonie zuidnederland rangen bij haar concerten in Maastricht. Klik voor meer informatie op de link rechtsboven aan de website.

» Lees verder
- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------