Naar het voorstellingsoverzicht in 5 sec.


Hulp bij online kaartjes kopen:

Stoelen kiezen:

  • U selecteert de gewenste stoelen door te klikken op de vrije stoelen (blauw) in de zaalplattegrond. Het is mogelijk de zaalplattegrond uit te vergroten. Rechts in uw scherm kunt u de prijssoort selecteren.

  • Let er op dat u geen enkele plaatsen vrijlaat bij uw stoelkeuze.

  • Klik na het kiezen van uw stoelen op de knop ‘Bestel’.
  • Op een tablet of telefoon kan het voorkomen dat u 2 keer op een stoel moet klikken om deze te selecteren.
(U kunt geen stoelen kiezen bij een volloopzaal (vrije plaatskeuze)

Wij bieden serieabonnementen met korting. XL serieabonnementen bieden 2 extra concerten bovenop het standaard abonnement. Kies uw abonnement door te klikken op de knop ‘Bestel’.


Wilt u zelf een serieabonnement samenstellen? Klik dan bij ‘Keuze’ op de knop ‘Bestel’.

Kies het aantal serieabonnementen dat u wenst te bestellen door onder ‘aantal’ op de grijze pijl naar boven te klikken. Klik daarna op de knop ‘Bestel’.

Stoelen kiezen
U kunt zelf uw plaatsen kiezen voor deze voorstellingen. Klik op de vrije stoelen (blauw) in de zaalplattegrond. Klik na het selecteren van uw stoelen op de knop ‘Bestel’.

Let op dat u geen enkele plaatsen vrijlaat bij uw stoelkeuze. Op een tablet of telefoon kan het voorkomen dat u 2 keer op een stoel moet klikken om deze te selecteren.

Uw winkelmandje is leeg! 

> Ga naar de Homepage

 

> Zoek een voorstelling

 

 

Uw bestelling

Hier ziet u een overzicht van alle tickets die u wilt bestellen. Selecteer bij ‘aflevermethode’ op welke manier u uw tickets wenst te ontvangen. U kunt kiezen uit de aflevermethode ‘e-tickets’, aflevermethode ‘kassa’ of aflevermethode ‘post’.

 

Bij aflevermethode ‘post’ betaalt u eenmalig € 3,00 afhandelingskosten per bestelling. Aflevermethode ‘kassa’ is van toepassing wanneer uw bestelling binnen 7 dagen van de voorstelling plaatsvindt.

Ga vervolgens door naar het betaalscherm door te klikken op ‘Ga naar betalen’. Als u nog niet ingelogd bent, wordt u gevraagd eerst in te loggen of een nieuw account aan te maken.

 

Mijn-theater account

Binnen uw mijn-theater account kunt u uw contactgegevens wijzigen. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Registreren

U heeft een mijn-theater account nodig als u abonnementhouder wil worden.

Account details

Binnen uw mijn-theater account kunt u uw contactgegevens wijzigen. Daarnaast kunt u ook uw reserveringen, tickets en serie-tickets inzien.

Er heeft zich helaas een probleem voorgedaan in ons ticket systeem. Probeer het nogmaals op een later tijdstip.

 

Hulp bij online kaarten bestellen?

Neem dan contact op met onze UITbalie T. +31(0)43 350 5555 (bereikbaar van ma t/m za van 12.00 – 18.00 uur) of stuur een email naar uitbalie@maastricht.nl.

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------