Bijgeboekt: Kings of War & O'G3NE

 

29 april 2017 & 5 januari 2018

 


 

Op zaterdag 29 april wordt een exclusieve theaterreis naar Kings of War in Stadsschouwburg Amsterdam georganiseerd. De busreis is een bijzondere samenwerking tussen Toneelgroep Amsterdam en Theater aan het Vrijthof. In deze 4,5 uur durende toneelmarathon, zet Toneelgroep Amsterdam haar ensemble op superieure wijze in bij Kings of War, een scherpe analyse van machtsstructuren. Volledig verstrikt in netwerken van adviseurs en machtsgekonkel raken Henry V (Ramsey Nasr), Henry VI (Eelco Smits) en Richard III (Hans Kesting) steeds verder verwijderd van realiteitsbesef, om uiteindelijk in een nietsontziende geweldsspiraal terecht te komen. Gespeeld in glasheldere regie, adembenemende scenografie en perfect muzikaal begeleid, toont Toneelgroep Amsterdam in het 400e sterfjaar van Shakespeare de onsterfelijkheid van zijn geschrifte. Vol is vol!

 


 

 

De drie zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley, beter bekend als O'G3NE, komen volgend theaterseizoen naar Theater aan het Vrijthof! Vrijdag 5 januari 2018 zullen de meiden met hun succestournee Three Times A Lady in ons theater te bewonderen zijn.

 

De meiden schreven in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen. Inmiddels zijn de meiden niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en zullen ze Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival 2017.

 

 


koop tickets  » 

Theaterreis

Toneelgroep Amsterdam
€ 65,00
za 29 apr 2017 / 13:45 uur
Toneelgroep Amsterdam
Kings of War (Theaterreis naar Amsterdam)
lees verder »
_Populair

OG3NE
€ 30,00
vr 5 jan 2018 / 20:00 uur
OG3NE
Three Times A Lady
lees verder »
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------