Bodyguard zangeres Carolina Dijkhuizen in theaters met eerbetoon aan Donna Summer

 

 

Aankomend seizoen gaat actrice Carolina Dijkhuizen samen met het Gare Du Nord Orchestra de theaters in met een eerbetoon aan Donna Summer. Dijkhuizen is bij het grote publiek vooral bekend van haar rollen in musicals als Aida, The Lion King, Sister Act en The Bodyguard. In Thank God It's Donna brengt Dijkhuizen de grootste hits van de 'Queen of Disco' ten gehore. Tegelijkertijd vertelt ze het levensverhaal van de in 2012 overleden Summer.

 

De Amerikaanse zangeres groeide in de jaren zeventig uit tot de icoon van de discogeneratie en veranderde de dansmuziek voor altijd. Ze scoorde hits met klassiekers als Last Dance, I Feel Love, Hot Stuff en MacArthur Park. Thank God It's Donna is een productie van Whisperland en zal woensdag 27 februari te zien zijn in Theater aan het Vrijthof, Maastricht.

 

Carolina Dijkhuizen schreef zelf op haar Facebook:

“Vanaf volgend seizoen mag ik het theater in met een eerbetoon aan mijn heldin en The Queen of Disco: DONNA SUMMER! Samen met het Gare Du Nord Orchestra ga ik al haar grootste hits zingen in het nieuwe theater concert “Thank God it’s Donna”! Van McArthur Park, Bad Girl, Hot Stuff en The Wanderer, alle klassiekers komen voorbij en het wordt een feest der herkenning. Dus haal je plateauzolen maar van zolder, ‘cause we’re gonna boogie!”

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

_Show

Donna Summer's Last Dance
€ 24,00
wo 27 feb 2019 / 20:00 uur
Donna Summer's Last Dance
Thank God it's Donna!
lees verder »