DOE mee aan DE HIN UND HER WEDSTRIJD en WIN 500 EURO!

 

Naar aanleiding van de Nederlandse première van Hin und Her, organiseert theatergezelschap ’t Barre Land een HIN UND HER WEDSTRIJD.  De prijs voor de winnaar(s)? Maar liefst 500 euro.

 

 

Hin und Her is een existentieel-politieke komedie van Ödön von Horváth uit de jarigen dertig van de vorige eeuw. Dit volksstuk met live muziek en zang in twee bedrijven, gaat over de akelige absurditeit van de werkelijkheid. Een bepaald persoon; een niemand, een vergissing, een ambtelijk geval, wordt land X uitgezet om in zijn geboorteland Y niet binnen te worden gelaten omdat daar zijn staatsburgerschap is verlopen. Deze voorstelling is dankzij ’t Barre Land, Tijdelijke Samenscholing en Co vanaf september voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien. Om dat te vieren organiseert ’t Barre Land DE HIN UND HER WEDSTRIJD, met een te winnen prijs van €500.

 

De hoofdprijs van €500,- is naar eigen inzicht te besteden. De winnaar wordt uiterlijk maandag 15 oktober 2018 bekend gemaakt en ontvangt persoonlijk bericht. Alle deelnemers krijgen korting op kaartjes voor Hin und Her tijdens de tournee dit najaar.

 

Doe mee!

De wedstrijd is simpel: maak een filmpje van maximaal drie minuten n.a.v. de bijgevoegde scène uit het stuk. Deelnemers zijn vrij om de tekst letterlijk over te nemen, te bewerken of om een geheel eigen interpretatie van de scène te maken. Er zijn geen regels. Er zijn geen grenzen. Alles is toegestaan. Iedereen mag meedoen.

 

Stuur de inzending in MP4 of AVI zo snel mogelijk (via WeTransfer) naar info@pienpr.nl

 

De filmpjes worden gedeeld via de sociale media van ’t Barre Land met de hashtag #hinundher, dus zorg ervoor dat alle deelnemers akkoord zijn met de verspreiding. Mocht je je inzending zelf delen, vergeet dan niet zeker niet de #hinundher toe te voegen.

 

De volledige Nederlandse (werk)vertaling van HIN UND HER en meer informatie over het stuk en de makers vind je op hinundher.nl of op barreland.nl. Voor meer informatie of vragen over de wedstrijd kun je ook contact opnemen met Pien Roeland via info@pienpr.nl.

 

 

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

Theater_

't Barre Land
€ 17,50
di 25 sep 2018 / 20:30 uur
't Barre Land
Hin und Her
lees verder »