Ruil je gratis naar de voorstelling!

 

Leerlingen uit Maastricht maken een eigen ruilactie.


 

Leerlingen uit Maastricht ruilen voor een theaterkaartje.

Van ruilen komt huilen, maar bij Theater aan het Vrijthof niet. Want afgelopen week zijn de leerlingen van de school VHBO Maastricht (voorheen Bonnefanten College) met een eigen ruilactie gestart. Als startpunt een pollepel, Het startpunt: een gratis pollepel! Door de pollepel te ruilen en het geruilde product te verkopen voor de waarde van een toegangskaartje, kunnen leerlingen gratis een kaartje voor het theatercollege van Albert en Stefan bemachtigen.

 

Het verhaal

Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts willen van niets een fortuin maken: ze halen via Marktplaats een gratis konijn op. Het blijkt het begin van een bijzonder en onvoorspelbaar avontuur. Tegen alle verwachtingen in ruilen ze binnen drie jaar tot een luxe-appartement aan een ski-piste.

 

Kun jij ook goed ruilen of wil je het leren?
Kom dan naar het theatercollege van Albert en Stefan op woensdag 5 april in Theater aan het Vrijthof!

 


_Theatercolleges en Literair

Albert Klein Haneveld & Stefan Egberts
€ 12,50
wo 5 apr 2017 / 20:30 uur
Albert Klein Haneveld & Stefan Egberts
Ruilen: van Konijn naar een Fortuin
lees verder »
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------