Exclusief in verkoop:
100 premièretickets King Lear

 


Wilt u aanwezig zijn bij de feestelijke heropening van de Papyruszaal en tevens de première King Lear van Toneelgroep Maastricht op zaterdag 6 oktober 2018  in Theater aan het Vrijthof? Dat kan! Na de verbouwing is King Lear dé voorstelling om Theater aan het Vrijthof waardig en ‘koninklijk’ te openen. Exclusief zijn 100 tickets in verkoop voor de première. U wordt om 18.30 uur ontvangen op de rode loper en ontvangt tevens een drankje bij aankomst en in de pauze. En na de voorstelling proosten we op de nieuwe Papyruszaal en is er een premièrefeest met live muziek.

 

Dresscode: Feestelijk

 

Programma

18.30 uur             Feestelijke ontvangst

19.30 uur             Officieel moment in Papyruszaal

19.45 uur             Première King Lear

23.00 uur            Proosten op de nieuwe Papyruszaal en premièrefeest

 

Graag tot ziens bij het feestelijk openingsprogramma van Theater aan het Vrijthof en de première van King Lear door Toneelgroep Maastricht.

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

Theater_

Toneelgroep Maastricht
€ 45,00
za 6 okt 2018 / 19:30 uur
Toneelgroep Maastricht
King Lear
lees verder »