Extra editie i-Classics in Maastricht 

 

 

Op vrijdag 12 oktober 2018 zal in Complex Maastricht een extra editie plaatsvinden van i-Classics van philharmonie zuidnederland. Bij i-Classics Empty Minds ben je geen toeschouwer maar word je onderdeel van een totaalbeleving van muziek, mode en video samen met philharmonie zuidnederland, kunstcollectief playField en FASHIONCLASH Maastricht.


Over i-Classics  
De 'i' heeft een drieledige betekenis; het staat voor innovatie, inspiratie en ik. i-Classics is de innovatieve concertserie van philharmonie zuidnederland, die aan jongeren laat zien dat klassieke muziek bij hun leefwereld past. In de serie wordt een cross-over gezocht met bijvoorbeeld film, eten of mode, waardoor klassieke muziek in een nieuw jasje wordt gestoken.

i-Classics Empty Minds
Tijdens het concert i-Classics Empty Minds ervaar je live klassieke muziek op een compleet nieuwe manier: 50 musici volgen jouw beweging door de ruimte, waardoor jij, samen met de rest van het publiek, de volgorde van de muziek beïnvloedt. Voel de trilling van de vioolsnaren, hoor de ademhaling van de blazers en maak je geest vrij, word onderdeel van een kunstwerk en laat je inspireren. Bij dit concert ben je geen toeschouwer, maar word je onderdeel van een totaalbeleving van muziek, mode en video samen met philharmonie zuidnederland, kunstcollectief playField en FASHIONCLASH Maastricht.

 

Koop een kaartje, stap in een totaal nieuwe wereld en laat je verrassen!

 

i-Classics Empty Minds is een productie van philharmonie zuidnederland met medewerking van: playField, FASHIONCLASH Maastricht en Karmijnrood Podiumkunst. Met dank aan BNG Fonds.

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

Muziek

philharmonie zuidnederland
€ 18,00
vr 12 okt 2018 / 20:30 uur
philharmonie zuidnederland
i-Classics Empty Minds
lees verder »