Flamencofestival Flamenco Biënnale Nederland nu in Maastricht

 

Maar liefst twee keer te bezoeken in hartje Maastricht

 


 

Flamenco op het scherpst van de snede dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Het tweejaarlijkse internationaal toonaangevende muziek- en dansfestival toont van 13 januari tot en met 29 januari 2017 de nieuwste ontwikkelingen in de flamenco en brengt eigenzinnige makers, grote sterren en jong aanstormend talent. Het festival presenteert ook deze zesde editie weer een kleurrijke staalkaart van flamenco uitgevoerd oor de wereld-flamencotop.

Het komende festival reist langs maar liefst 8 steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Antwerpen; en voor het eerst Amersfoort en Maastricht.

 

Rocío Molina met Caída del Cielo

Na het succesvolle Afectos (april 2015) keert Rocío Molina met haar nieuwste creatie terug naar Maastricht! Ze danst sinds ze kan lopen en zoekt in de voetsporen van flamencovernieuwer Israel Galván (bij ons in 2014 te gast) eigenwijs en brutaal haar weg in de flamenco. 

 

Sara Cano & Kalpana Raghuraman met A Palo Seco/Rebels' Cross

De Indiaas-Nederlandse choreografe Kalpana Raghuraman en (flamenco)danseres Sara Cano vinden elkaar in een gemeenschappelijk dansvocabulaire en in een nieuwsgierigheid om buiten de paden te treden van hun eigen genre, respectievelijk de klassieke Indiase dans en de flamencodans. Deze double bill belooft een avond te worden vol prachtige muzikale en choreografische cross-overs. 

 


Dans

Rocío Molina
€ 27,50
di 24 jan 2017 / 20:00 uur
Rocío Molina
Caída del Cielo
lees verder »
Dans

Sara Cano & Kalpana Raghuraman
€ 14,00
do 26 jan 2017 / 20:30 uur
Sara Cano & Kalpana Raghuraman
A Palo Seco / Rebels' Cross
lees verder »
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------