Het Theater aan het Vrijthof presenteert met trots zijn nieuwe seizoen. De geheel vernieuwde website is online en net zo makkelijk via smartphones, tablets, laptops als computer te bezoeken.

 

Het nieuwe theaterseizoen

De keuze van voorstellingen en concerten reflecteert de ambities van Maastricht en de Euregio kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018, de internationale stad Maastricht en die van het theater zelf. Theater aan het Vrijthof wil hier nadrukkelijk aan bijdragen en zijn rol in de samenleving bevestigen. Theaterdirecteur, Hugo Haeghens, zegt het als volgt in zijn voorwoord: “Het seizoen dat voor u ligt, ademt in zijn voorstellingen en concerten de rijkdom van een gerijpt verleden of het zinderende van een bijzondere hedendaagsheid en opent nieuwe perspectieven op een herformulering van de toekomst.”

 

Net als het vorige seizoen biedt het theater een ruim aanbod uit en breed palet van muziek en opera, dans, toneel, musical, show, theaterconcerten, familie en jeugd. Drie festivals maken het rijke theateraanbod compleet; Musica Sacra Maastricht (19 t/m 22 september 2013), Nederlandse Dansdagen (4 t/m 6 oktober 2013) en DURING TEFAF (15 t/m 22 maart 2014).

 


 
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------