Hoe gaan wij met uw gegevens om?

 

 

Het is haast niet te missen: Vandaag, 25 mei 2018, gaat de nieuwe Europese privacywetgeving in.
 
Uw privacy is belangrijk voor ons
De bescherming van uw privacy is voor Theater aan het Vrijthof van groot belang. Daarom willen we u graag informeren over ons vernieuwde privacy statement. Hierin beschrijven we duidelijk en gedetailleerd welke persoonsgegevens we verwerken (als u bijvoorbeeld een kaartje koopt) en waarom, hoe lang we uw persoonsgegevens bewaren, wat uw rechten zijn in dat verband, op welke manier u die rechten kunt uitoefenen en hoe we omgaan met de beveiliging van uw persoonsgegevens. 

De vernieuwde privacyverklaring kunt u hier raadplegen.

In principe hoeft u niets te doen. Onze nieuwe privacyverklaring en onze voorwaarden worden van kracht op 25 mei 2018. Door op of na die datumgebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met onze privacyverklaring. 


Mocht u zich niet kunnen vinden in de vernieuwde privacyverklaring, dan kunt u uw account laten verwijderen door een e-mail te sturen naar info@theateraanhetvrijthof.nl met daarin het verzoek om uw account te verwijderen. 

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------