Maandag 29 januari: doe mee met de trommelworkshop van Slagerij van Kampen! 


Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen! Heeft u kaartjes gekocht voor hun voorstelling op maandag 29 januari, doe dan voorafgaand mee met de gratis trommelworkshop van Slagerij van Kampen! De workshop vindt plaats tussen 19.00 en 19.25 uur, in de foyer van Theater aan het Vrijthof, op de eerste verdieping. U hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen, wel is een toegangsbewijs voor de voorstelling nodig.

 

Trommelworkshop

Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft een instrumentloze trommelworkshop waarbij de deelnemers zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren.

 
Al vele jaren is Johan Boere bandleider van Slagerij van Kampen en wil zijn passie voor het trommelen graag delen met anderen. Daarbij komt dat het spelen in een slagwerkgroep een unieke ervaring is: “Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen.” Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie!

 

Slagerij van Kampen - De origineelste band van Nederland

Slagerij van Kampen is de “godfather“ onder de slagwerkgroepen. Als echte pioniers begonnen de leden van deze groep (twee vrouwen, twee mannen, sinds 1998 uitgebreid met een extra man) in 1982 met het produceren van popmuziek, louter en alleen op slagwerk gespeeld en ontwikkelde een unieke, geheel eigen stijl.

 

In tweeëndertig jaar is de band uitgegroeid tot een internationaal succes: overal uitverkochte concerten, een Edison, 1 DVD, 9 cd’s, waaronder één gouden CD zijn enkele hoogtepunten uit het rijtje van vele wapenfeiten die de afgelopen jaren voorbijkwamen. Ook in 2016 is Slagerij van Kampen wederom uitgeroepen tot “Beste Slagwerkgroep van de Benelux”.

 

In de huidige show LIP/STICK is de band uitgebreid met een spetterende blazerssectie. De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring!

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

_Theaterconcert

Slagerij van Kampen
€ 25,00
ma 29 jan 2018 / 20:00 uur
Slagerij van Kampen
LIP/STICK
lees verder »