Bijgeboekt

 

Guido presenteert: de wetenschappelijke kant van geluk

 


 

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op Facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga, meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Maar naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt' en 'hoe je geluk kunt beïnvloeden'. En juist die wetenschappelijke kant zal Weijers dinsdag 22 november belichten in zijn Masterclass Geluk.

 

Weijers volgde zelf Masterclasses over 'geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happiness', deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook: In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

 

Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen z'n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen 'cabaret'. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk de collegezaal van de Universiteit van Maastricht zult verlaten dan u bent binnengekomen.

 

Reguliere tickets: €10,- / Studenten €8,-

 


 

_Theatercolleges en Literair

Guido Weijers
€ 10,00
di 22 nov 2016 / 20:00 uur
Guido Weijers
Masterclass Geluk
lees verder »
Cabaret

Guido Weijers
€ 25,00
za 18 nov 2017 / 20:00 uur
Guido Weijers
Oudejaarsconference 2017
lees verder »
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------