Miss Montreal gaat voorjaar 2019 de Nederlandse theaters in

 

 

Maastricht, 8 juni 2019 - Miss Montreal, de band onder leiding van frontvrouw Sanne Hans, gaat in het voorjaar van 2019 wederom de Nederlandse theaters in met de theatershow genaamd Fu-Fu-Fu-Fck it. Het is de vierde theatertour voor Miss Montreal. Miss Montreal is te zien op maandag 20 mei 2019 in Theater aan het Vrijthof.

 

Een theatershow over vallen en opstaan en jezelf blijven 

In de theatershow vertelt Sanne over alle ervaringen die zij de afgelopen 2 jaar heeft opgedaan. Vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven en je van een ander niks aan te trekken, in een hectische wereld met veel onzekerheden. Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen dus het wordt een heerlijke avond met veel gelach maar ook openhartigheid over de wat minder leuke kant van haar leven. Zoals men van de openhartige Sanne gewend is zal zij haar ziel weer blootleggen maar staat ze er garant voor dat de bezoeker met een lach op zijn of haar gezicht de zaal weer zal verlaten.

 

Na de zomerfestivals de theaters in

De afgelopen jaren stonden voor Miss Montreal in het teken van The Voice Of Holland waar Sanne drie seizoenen lang in de bekende rode stoel plaats genomen heeft als coach, een EP met hele persoonlijke liedjes, hits als Writing Stories en A Million Ways, een uitverkochte club tour. En zoals gebruikelijk; elke zomer op heel veel festivals spelen. Aankomend voorjaar speelt Sanne, met haar band, in 39 Nederlandse theaters. Ze trapt de tour af in haar eigen woonplaats Amersfoort op 27 maart. Op 20 mei is Sanne te zien in Theater aan het Vrijthof. Voor wie nog nooit een theatershow van Miss Montreal heeft bijgewoond zal dit een bijzondere kennismaking worden. En voor de vaste bezoekers voelt het als een warm bad.

 

De kaartverkoop voor Fu-Fu-Fu-Fck it is inmiddels gestart.

 


 

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

_Theaterconcert

Miss Montreal
€ 26,50
ma 20 mei 2019 / 20:00 uur
Miss Montreal
Fu-Fu-Fu-F*ck it
lees verder »