Maastricht Unexpected Art Spaces

 

De vierde MUAS-Walk staat weer voor de deur dus 'Save the date'!

 


 

MUAS

Maastricht Unexpected Art Spaces is een gelegenheidssamenwerkingsverband tussen negen presentatieplekken in Maastricht, die met regelmaat en op niet-commerciële basis kunst onder de aandacht willen brengen. 

Tijdens MUAS #4 wordt per plek werk getoond dat gemaakt is door kunstenaars die een band hebben met deze regio. Sommige wonen er, of hebben er gestudeerd. Anderen zwierven uit, en/of leven sindsdien een dolend bestaan. Voor een enkeling is Maastricht slechts nog sporadisch deel van zijn of haar verre habitat. Het werk is rijp, jong en onversneden, of al upcoming, maar zeker professioneel.

 

MUAS-Walk

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober zijn alle tentoonstellingen te bezoeken. U wordt uitgedaagd om met een MUAS-Walk alle plekken aan te doen. Lopend of met de fiets. Daarna zijn de tentoonstellingen, per plek, op verschillende tijdsstippen geopend.

 

MUAS-Collectable

Alle deelnemende kunstenaars zullen voor MUAS #4 een speciale MUAS-Collectable, in oplage maken, die voor een bescheiden aankoopbedrag van tussen € 25,- en € 100,- per object, enkel bij deze gelegenheid, te koop zullen zijn. Een mooie manier om een kunstcollectie te starten of aan te vullen. Maar bovenal een stimulans en bevestiging voor de kunstenaars.

 

Kijk voor meer informatie op www.muas.nl

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------