O'G3NE keert terug naar Maastricht. Kaartverkoop start zaterdag 15 december


Na het grote succes van de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ keert O’G3NE terug in de theaters met hun nieuwe ‘Sweet Harmony Tour’. O’G3NE staat op zaterdag 9 november 2019 met hun eigen liveband in Theater aan het Vrijthof. In 2017 vertegenwoordigde O’G3NE Nederland nog op het Eurovision Songfestival.

 

Sweet Harmony Tour

In het najaar 2019 komen de dames, op veler verzoek, terug in het theater. Met de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley en hun eigen live band zijn ze in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR te zien en op zaterdag 9 november 2019 komen ze naar Maastricht! De kaartverkoop start zaterdag 15 december om 12.00 uur. Three Times a Lady was een groot succes/  Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van O'G3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

 

Eurovision Songfestival

In 2017 vertegenwoordigde O’3GNE Nederland op het Eurovision Songfestival. Hier brachten ze het geweldige ‘Lights and Shadows ten gehore. ‘Lights and Shadows’ was een ode aan hun moeder die ernstig ziek was. Dit leverde uiteindelijk een 11de plaats op in de finale.

 

 

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

_Populair

OG3NE
€ 37,50
za 9 nov 2019 / 20:00 uur
OG3NE
Sweet Harmony Tour!
lees verder »