Openbare repetitie met onder andere Miranda van Kralingen

 

Werktheater Opera Zuid op dinsdag 18 en donderdag 27 oktober

 

 

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een operaproductie? Of kennis willen maken met jong talent? Nu kan het, voor slechts 5 euro incl. koffie en vlaai! Want op dinsdag 18 en donderdag 27 oktober (aanvang 10.30 uur) vinden er twee bijzondere openbare repetities plaats in Theater aan het Vrijthof: het werktheater van Opera Zuid!

 

Opera Zuid is een huisgezelschap van het Theater aan het Vrijthof. In de aanloop naar de feestelijke première van Le Nozze di Figaro op 12 november werken jonge zangers van Opera Zuid aan hun repertoire met een door de wol geverfde dirigent, regisseur of solist.

 

Op dinsdag 18 oktober werken Miranda van Kralingen en dirigent Arjan Tien aan Mozart aria’s met de jonge zangers Liza Lozica, Sam Eggenhuizen en Thomas de Bruijn. Zoals u wellicht uit de pers heeft vernomen, neemt Miranda van Kralingen eind 2016 afscheid als intendant van Opera Zuid. Een periode van meer dan 12 jaar wordt afgesloten waarin Miranda de drijvende kracht is geweest van de vele successen van Opera Zuid.

 

Grijp nu uw kans om haar te ontmoeten en te ervaren hoe zij haar jarenlange ervaring als zangeres bij grote operahuizen deelt met jong talent.

 

Op donderdag 27 oktober is het de beurt aan regisseur Daniel van Klaveren die op deze ochtend met jonge zangers werkt aan spel interpretatie.

 


 

Opera

Opera Zuid
€ 5,00
di 18 okt 2016 / 10:30 uur
Opera Zuid
Werktheater Opera Zuid
lees verder »
Opera

Opera Zuid
€ 5,00
do 27 okt 2016 / 10:30 uur
Opera Zuid
Werktheater Opera Zuid
lees verder »
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------