Ervaar jouw operadebuut met OPERA2DAY!

 


  

Op zondag 5 februari 2017 om 16:00 uur is de voorstelling Dr. Miracle’s Last Illusion te zien in Theater aan het Vrijthof. Dr. Miracle’s Last Illusion is een productie van OPERA2DAY, een flamboyante én melancholische voorstelling op betoverende muziek van o.a. Bellini, Offenbach, Verdi, Wagner en Stravinsky. Voor deze bijzondere opera vol illusionisme, zoekt OPERA2DAY 25 stemmen die bijdragen aan een spectaculair bedrijf in de voorstelling.

 

We volgen de ongrijpbare illusionist Dr. Miracle, vertolkt door meervoudig goochelkampioen Woedy Woet. Als zijn assistente tijdens een show door een tragisch ongeluk omkomt, raakt hij bedwelmt door de schoonheid van haar overgang naar de dood en het eeuwige licht. In een zoektocht om deze ervaring opnieuw te beleven, raakt hij verzeild in een wereld vol slaapwandelaars, waanzinnigen en dolende zielen. Kijken we naar lichtvoetige illusies? Of is het een gedetailleerd verslag van een reeks gruwelijke moorden?

 

OPERA2DAY geeft 25 personen de kans om bij te dragen aan een klankveld vanuit de zaal in een spannend bedrijf tijdens de voorstelling. Er is geen ervaring in zingen of theater nodig om deel te nemen. De personen die zich aanmelden voor het klankveld, mogen de voorstelling gratis bijwonen vanuit de zaal.

 

Meedoen? Dat kan!

Wil jij één van de 25 personen uit het klankveld zijn, meld je dan rechtstreeks aan bij OPERA2DAY via meedoen@opera2day.nl, t.a.v. Mieke van der Ven onder vermelding van je naam, leeftijd, telefoonnummer en vermelding van de stad waar de voorstelling speelt (Maastricht).

 

Donderdag 26 januari van 19.00 tot 20.30 uur is de repetitie en zondag 5 februari van 15.00 tot 16.00 uur de generale repetitie in Theater aan het Vrijthof. Uiteraard wordt verwacht dat je bij beide aanwezig bent.

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------


_