Project Sally is nu SALLY Dansgezelschap Maastricht


SALLY Dansgezelschap Maastricht


De wens om het avontuur op te zoeken en nieuwe wegen in te slaan zit in het DNA van SALLY. Niet voor niets gaven wij ons ‘project’ elf jaar geleden de naam ‘Project Sally’. Sally [sal·lied, sal·ly·ing, sal·lies] betekent hierin ook letterlijk ‘to set out on a trip or excursion: sallied forth to see the world’. Maar, na 11 jaar is SALLY geen project meer. SALLY groeit en blijft. Met de blik gericht op Skyline presenteren wij daarom graag onze nieuwe naam: SALLY Dansgezelschap Maastricht. Een mooi én eigenwijs gezelschap, dat elk jaar vanuit thuisbasis Maastricht in samenwerking met nieuwe, jonge en gerenommeerde makers vier grote en kleinere producties maakt voor alle leeftijden – met de focus op het jonge publiek.

 


Woest 4+

 

SALLY Dansgezelschap Maastricht presenteert met Woest een eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans. Woest is een dansvoorstelling over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen en vecht om alles te laten zijn zoals het was.

 

klik hier voor meer info en tickets

 


 

>
<
Tycho Merijn
© TYCHO MERIJN
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------