Signeersessie door Simon van der Geest

 

25 maart in Theater aan het Vrijthof


Schrijver van jeugdboeken en toneelvoorstellingen, Simon van der Geest komt zaterdag 25 maart naar Maastricht voor een signeersessie na afloop van de voorstelling DISSUS, verdwaal mee in de Odyssee. Heb je al een boek van Simon van der Geest? Neem ’m mee of koop ter plaatse een van zijn boeken bij de verkoopstand van Boekhandel Dominicanen en laat het boek signeren door Simon!

 

Simon van der Geest heeft een Gouden Griffel in ontvangst mogen nemen voor DISSUS en Spinder. Met Spinder heeft Simon ook de Jan Wolkers Prijs mogen ontvangen. Daarnaast schreef hij in 2015 het Kinderboekenweekgeschenk Per ongelukt!.
Simon van der Geest heeft de Toneelschrijfopleiding genoten en schrijft boeken en toneelstukken voor kinderen, geeft theaterles aan jongeren en kinderen en werkt als acteur. Nu speelt Theatergroep Kwatta, DISSUS, verdwaal mee in de Odyssee naar het gelijknamige boek van Simon van der Geest in Theater aan het Vrijthof.

 

DISSUS en zijn vrienden raken hopeloos verdwaald en maken een barre tocht langs Eenoog de reus, grijpgrage Kraanmachines, hongerige hengelaars en Kirke, een betoverend meisje. Voor meer informatie over de voorstelling, klik hier.

 


Familie en jeugd

Theatergroep Kwatta
€ 16,00
za 25 mrt 2017 / 19:30 uur
Theatergroep Kwatta
DISSUS, verdwaal mee in de Odyssee 8+
lees verder »
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------