Something is coming…  


West Side Story op het Vrijthof

Inmiddels is het door het stadsbestuur van Maastricht bevestigd aan de Gemeenteraad. In het kader van het 25 jarig bestaan van Theater aan het Vrijthof brengen Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland West Side Story – Live with Orchestra op het Vrijthof.

 

Maandag 10 juli 2017 speelt philharmonie zuidnederland op het Vrijthof bij de vertoning van de film West Side Story live met filmmuziek. Het symfonieorkest gebruikt het podium van André Rieu die dan bezig is met zijn reeks Vrijthofconcerten. West Side Story – Live with Orchestra combineert de met Oscars overladen en gerestaureerde filmversie met een live-uitvoering van de muziek van Leonard Bernstein. Daaraan werken honderd musici mee. De film – een vrije bewerking van het verhaal Romeo en Julia dat zich afspeelt in New York – wordt geprojecteerd op schermen op het podium en rond het plein.

 

De Gemeente Maastricht geeft toestemming voor het concert en filmweergave vanwege de bijzonderheid en de internationale allure van het project en de positieve uitstraling naar de (eu)regio.

 

Meer informatie & tickets.


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------