Speel samen met je opa of oma mee in De Sprookjessprokkelaar

 

 

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie De Sprookjessprokkelaar. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van Theater aan het Vrijthof

 

Sprookjessprokkelaar de musical
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

 

Voorstellingsdag
Op zondag 20 januari 2019 is De Sprookjessprokkelaar twee keer te zien in Theater aan het Vrijthof. Per speeldag mogen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, meespelen. Je speelt altijd de volledige speeldag mee, dus in ons theater speel je twee voorstellingen mee. 

 

Aanmelden

Wil je meedoen? Dat kan helaas niet meer. De inschrijving is gesloten op 1 augustus. In augustus hebben de uitgekozen kinderen bericht gekregen.

 

Let op! Voor de selectie zijn ook kledingmaten van belang; daarom vragen we jullie om een inschatting te maken van de maten die gelden op 20 januari! 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------