Kinderen gezocht voor de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat

 

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat in Theater aan het Vrijthof op 29 of 30 december 2017.

 

De Efteling Sprookjesmusical De gelaarsde Kat

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de Kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de Kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks 20 kinderen mee.

 

Voorstellingsdag
Per voorstellingsdag selecteren wij samen met de Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen. Een voorstellingsdag van de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat heeft twee voorstellingen. Je speelt beide voorstellingen van jouw voorstellingsdag. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

 

Inschrijfformulier:


Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Bij aanmelding ga je akkoord met de actievoorwaarden. Je inschrijving moet uiterlijk 1 september 2017 binnen zijn. Vanuit de Efteling ontvang je de bevestiging van deelname. Tevens ontvangen de kinderen vanuit de Efteling ter voorbereiding op hun rol een duidelijke infobrief waarmee zij zich thuis kunnen voorbereiden.
Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één voorstelling, voor 1 ouder/begeleider om naar de voorstelling te kijken.

 

 


 

Wauw, wat een enthousiaste reacties! We hebben per dag 20 katjes geselecteerd, je kunt je niet meer inschrijven voor een gastrol in Maastricht. Kijk snel op de website van De Efteling voor een gastrol in een andere stad.

 


  

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------