Terugblik op de Uitmarkt 2018

 


 

De Uitmarkt is hét startsein van het Nederlandse culturele seizoen. Van 24 tot 26 augustus vond alweer de 41ste editie plaats. Afsluiter van het culturele spektakel was het grootste meezingfestijn van het land: de Musical Sing-a-Long. Alle grote sterren uit onder meer de muscials Charley, Evita en All Stars zongen hits uit de musical.

 

Opening Musical Sing-a-Long

De Musical Sing-a-Long van de Amsterdamse Uitmarkt werd dit jaar geopend door Charley, de komische musical. Bekijk de openingsact hieronder nog eens terug. U zult het nummer nog lang in uw hoofd meezingen. Zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 is de musical in ons theater te zien.

 

Don't Cry For Me Argentina

Tijdens de Musical Sing-a-Long gaven ook Brigitte Heitzer en René van Kooten een eerste voorproefje van de nieuwe versie van Evita. Met het prachtige nummer Don't cry for me Argentina kreeg de Limburgse actrice het hele plein stil. De musical is op 27, 28, 29 en 30 december 2018 en 11 en 12 januari 2019 in ons theater te zien.

 

Toen ik je zag

Meer dan 20 jaar na het verschijnen van de film All Stars ontroerde Jim Bakkum tijdens de Musical Sing-a-long met de release van het iconische nummer Toen ik je zag. Het nummer was de titelsong van de eerste film en raakte vele harten in de uitvoering van Antonie Kamerling. De single wordt gebracht in samenwerking met All Stars de musical, waarin Jim de rol van Hero vertolkt. Van 28 januari tot en met 1 februari 2019 in Theater aan het Vrijthof.

 

Bekijk hier de acts op de Uitmarkt terug:

 


_

_

_
- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------