Theater aan het Vrijthof presenteert i.s.m. Het Bonnefantenmuseum:

Muziek in het Bonnefanten

 

 

Maastricht - Voor wie de collectie van het Bonnefantenmuseum en 20e en 21e eeuwse muziek eens anders wil beleven! Het Theater aan het Vrijthof presenteert samen met het Bonnefantenmuseum een concertreeks waarin muziek en kunst worden samengebracht. Beleef in een unieke setting verrassende concerten 20e en 21e eeuwse kamermuziek, ten gehore gebracht door topmusici. Op zes zondagen nemen wij u mee op een ontdekkingstocht door muziek en beeldende kunst in de zalen van het Bonnefanten. 

 

Zondag 14 oktober vindt het eerste concert plaats: Shuann Chai (piano) en Nora Frenkel (zang) brengen liederen van Berg, Barber & Ives ten gehore. Tevens vindt de wereldpremière plaats van The Scent of Pink van René Samson.

 

Geniet van de diverse collectiepresentaties oude en hedendaagse kunst, de wandschildering in de cupola van Stanley Donwood en tijdelijke tentoonstellingen zoals The Death of Melanie Bonajo (t/m 28 oktober 2018),  Someone is in my House van David Lynch (30 november 2018 t/m 28 april 2019) en Meester van Elsloo (22 februari t/m 16 juni 2019).


De muziekprogrammering biedt een breed repertoire en diverse bezetting, en ieder concert vindt in een andere museumzaal plaats. Voorafgaand aan de concerten geven experts een toelichting op de kunstwerken in relatie tot de muziek en de ensembles. Deze concertreeks wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus reserveer snel!

 

Tijdsindeling van de concerten:  

14.30 – 15.00 uur toelichting
15.00 – 16.00 uur aanvang concert
11.00 – 17.00 uur toegang tot Bonnefantenmuseum

 

Bekijk de hele serie 'Muziek in het Bonnefanten' »

 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

_Klassiek: Kamermuziek

Muziek in het Bonnefanten
€ 25,00
zo 14 okt 2018 / 14:30 uur
Muziek in het Bonnefanten
Shuann Chai en Noa Frenkel (piano en zang)
lees verder »