Voorstelling Peter Pannekoek verplaatst

 

Helaas kan de voorstelling Later was alles beter door ziekte van Peter Pannekoek niet doorgaan. Samen met het management van Peter Pannekoek hebben we gezocht naar een nieuwe datum en naar tevredenheid kunnen we mededelen dat we deze gevonden hebben. De voorstelling zal verplaatst worden van 9 februari 2019 naar maandag 2 december 2019 om 20.00 uur. Vanuit het ziekenhuis schreef Peter Pannekoek de volgende brief voor u:


 

 

Lieve bezoeker,

 

Ik schrijf u vanuit een ziekenhuisbed waar mij om de zes uur wordt gevraagd: ‘Welk cijfer geeft u de pijn?’ Na vijf dagen ben ik er achter dat als ik antwoord: ‘De pijn krijgt van mij een één’, de zusters denken dat er niks aan de hand is, terwijl ik bedoel dat ik de pijn een lul vind en wil dat die zakt.

 

Waarom lig ik hier en mail ik u? Sinds ‘The Roast of Johnny de Mol’ heb ik last van stenen in mijn speekselklier. Natuurlijk verdenk ik familie de Mol van deze sabotage, maar daar heb ik alsnog geen bewijs voor kunnen vinden en mijn dokteren zeggen dat dit überhaupt niet kan, wat mij weer sterkt in het idee dat ze samen in het complot zitten. Het zou stof zijn voor een nieuwe voorstelling van De Verleiders.

 

Vorige week hebben diezelfde dokteren mijn speekselklier verwijderd. Ik hoopte zo niet alleen van de pijn, maar ook van mijn slissen af te zijn! Helaas zijn er na de operatie complicaties opgetreden met als resultaat dat mijn herstel langer duurt en ik nog steeds slis. Familie de Mol wins again!

 

Ik ben dus genoodzaakt mijn voorstelling in het prachtige Maastricht te verzetten naar 2 december 2019. Ik vind het enorm jammer dat ik u zaterdag niet zie, maar mijn slis en ik hopen u dan later dit jaar te verwelkomen. Mocht u niet kunnen, neem dan contact met het theater. Zij zorgen dat u uw geld terugkrijgt.

 

Ik hoop dat we elkaar snel zien!

 

Veel liefs en beterschap aan mezelf toegewenst,

 

 

Peter Pannekoek

 

 

 

 

 

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------