WINTER NIGHTS in AINSI

 

16 en 17 december

 


 

WINTER NIGHTS is een gratis preview festival waarin creatief talent het publiek trakteert op werk in wording, work in progress. Op 16 en 17 december 2016 laten maar liefst 13 (!) makers in de AINSI te Maastricht zien wat ze voor bijzonders te bieden hebben.

Talent van morgen

Het publiek kan kennismaken met talent van morgen, hun werk en kijk op de wereld. Deze multitalenten, theatermakers, performers, dansers, verbonden aan SoAP en VIA ZUID transformeren maar liefst vier verdiepingen van het AINSI gebouw tot een sprankelend speelveld. Bezoekers komen ogen en oren te kort wanneer ze in gangen, studio’s, ateliers, trappenhuizen, kantoren en verstopplekken langs het werk van de jonge makers struinen.

 

Kijk voor meer informatie op facebook.com/winternightsmaastricht.

 


 

Cocoon Dance Company - Revisiting Wonderland

Ook in AINSI speelt 16 december Revisiting Wonderland van Cocoon Dance Company. Een fascinerende interactie tussen dans en live-video-animatie. Klik hier voor informatie & tickets.

- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------