Word VIP tijdens La Traviata


La Traviata

Deze opera vertelt het verhaal van de courtisane Violetta Valéry. Haar leven lijkt één groot feest en ze heeft alles wat haar hartje begeert: rijke minnaars, vrienden en geld. Maar dan wordt ze verliefd op de jonge Alfredo. Alfredo’s vader, Giorgio Germont, keurt de relatie af. Hij overtuigt haar ervan dat ze zijn zoon moet verlaten om de reputatie van zijn familie te redden. Violetta breekt met Alfredo. Hij is woedend, maar weet niet dat Violetta op dit moment al ernstig ziek is. Alfredo komt tot inkeer wanneer hij zich realiseert welk offer Violetta voor hem heeft gebracht. Samen met zijn vader bezoekt hij Violetta. Hij is echter te laat: Violetta sterft in de armen van haar geliefde. 

 


 
VIP worden

Voor deze voorstelling bieden wij de mogelijkheid om aan te sluiten bij de Expats van Maastricht tijdens de Expatnight at the Opera.

 

Het avondprogramma gaat van start met een inleiding voor La Traviata door Nicholas Mansfield (managing director van Opera Zuid) in de Edmond Hustinxzaal om 18.30 uur. De introductie zal in het Engels gegeven worden, maar Mr. Mansfield spreekt ook perfect Nederlands en staat zeker open voor een klein praatje na de introductie.
Aansluitend is er ruimte voor een toost en een hapje, waarna we om 19.15 uur onze stoelen mogen opzoeken in de Papyruszaal. Om 19.30 uur gaat het doek omhoog. Tijdens de pauze zijn er ook drankjes voor de VIP's voorzien in de Edmond Hustinxzaal. 

Dit exclusief bezoek aan de opera met inleiding in de VIP-zaal inclusief drankje bieden wij aan voor €49,95.

Bent u geïnteresseerd? Twijfel dan niet en contacteer ons op het emailadres Raf.Meijers@maastricht.nl
Het aantal plaatsen is namelijk gelimiteerd. 


- --- -------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------