Theater in ontwikkeling

5 maart 2015


De programmering theaterseizoen 2015-2016 is rond.

Nu is het zaak de voorstellingen in de systemen te zetten en van alle bijkomende informatie te voorzien (entreeprijzen, aanvangstijden, inleidingen, blokkades, mogelijke bouwdagen etc etc). Onze programmeurs sluiten de laatste financiële deals met de gezelschappen of impresariaten. De afdeling Marketing & Communicatie is druk in de weer met het opvragen van alle voorstellingsinformatie en in overleg met onze collega’s bij Zuiderlicht om de nieuwe brochure (en website) te vullen en vorm te geven. Eind april, begin mei ontvangen de abonnementhouders van het Theater aan het Vrijthof, van ons de nodige informatie over het abonnemententraject. De nieuwe seizoensbrochure zal medio mei het licht zien.  

 

 

Uw eigen arrangement op maat?

Onze afdeling Facilitaire Dienst (Horeca) brainstormt over het aanbieden van arrangementen rondom een paar grote voorstellingen in het nieuwe seizoen zodat wij u straks een compleet avondje uit kunnen aanbieden, met uw vrienden, relaties of collega’s. Uiteraard kunt u ook buiten deze specifieke voorstellingen steeds uw pauzedrankjes of pauzearrangementen samenstellen.

 

 

Na de voorstelling in AINSI: Jazzsessies en Biljart
Onder leiding van gitarist Jan Formannoy jammen jazzstudenten van Conservatorium Maastricht na afloop van een aantal voorstellingen in AINSI. De samenstelling van de bands wisselt. AINSI en Conservatorium Maastricht geven kansen aan jong talent om zich op hoog niveau, experimenteel en artistiek onderscheidend te ontwikkelen. Zak onderuit op een van de banken in onze AINSI-foyer en geniet van goede jazz. Een biljartje leggen kan inmiddels ook! Op onze website ziet u bij welke voorstellingen een jamsessie gepland staat.

 


Kaartverkoop voor uw event?
Organiseert u zelf een evenement in Maastricht waarbij u een professionele kaartverkooppartner zoekt, dan kunt u onze UITbalie inschakelen. We kunnen uw event meenemen op onze website en eventueel ook ter plekke een kassa bemensen. Voor meer informatie mailt u naar info@theateraanhetvrijthof.nl What’s in a name: De Salle des Chevaliers 
(theatercafé). Prachtige naam, maar helaas ten onder gegaan samen met de Ridderbrouwerij. Het theatercafé tapt al jaren uit een ander vaatje maar zouden we die naam niet gewoon terug kunnen hangen? En over andere vaatjes gesproken:

 

 

NIEUW in ons cafe: Brand IPA

Sinds december op de tap in ons theatercafé, Imperator, een stevig verwarmend bier ideaal voor de winter. Maar het voorjaar kondigt zich aan en daarom hebben we nu reeds een nieuw speciaalbier in ons assortiment; de Brand India Pale Ale op de fles. Gebrouwen met cascade-, citra- en amarillo hop en valt op door het mooie hopkarakter en dito afdronk. De combinatie van fruitige aroma’s en bittere hopsmaken is helemaal in balans. Vanwege het hoppige karakter past deze IPA uitstekend in het aanbod van de speciaalbieren van Brand.

 

 

Volgt u ons al via Facebook en Twitter? Dagelijks leuke nieuwtjes, wetenswaardigheden en regelmatig actuele acties.

 

» Lees verder
- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------