EVENE­MEN­TEN

Maastricht bruist het hele jaar door met uiteenlopende evenementen, culturele festiviteiten en bijzondere themadagen. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen georganiseerd door partners van het theater al dan niet in samenwerking met het theater of evenementen georganiseerd door Theater aan het Vrijthof zelf.

The-Jack-Million-Band-Mo-Jones-Big-Band-ea-The-Big-Band-Night (1).jpg

BIG BAND NIGHT

19 mei 2019

In volle swing voorwaarts! Big Bands ontstonden in de nachtclubs van New Orleans met één doel: de voeten los van de grond en swingende heupen. Theater aan het Vrijthof en Jazz Maastricht brengen met het nieuwe initiatief The Big Band Night de swing naar Maastricht met optredens van The Jack Million Band en de Mo Jones Big Band met Jennie Lena.

> meer info


parcours.png

HET PARCOURS

september 2019

Tijdens Het Parcours wordt het officiële startschot gegevens voor het nieuwe culturele seizoen in Maastricht. Traditiegetrouw wordt de groene loper uitgelegd en geven de culturele instellingen van Maastricht op diverse podia en mooie plekjes in de stad een voorproefje op het nieuwe  culturele programma.

> MEER INFO


Franse-Componistendag-Met-Lijnen-naar-Messiaen.jpg

FRANSE COMPONISTENDAG

19 januari 2019

Inmiddels een begrip; de componistendag in Maastricht. Ieder jaar is de Componistendag gewijd aan het oeuvre van één componist. Dit jaar wordt deze traditie verbroken en staat het werk van een aantal Franse componisten centraal.

> meer info

rieu.jpg

ANDRÉ RIEU

TERRASARRANGEMENTEN

5 t/m 21 juli 2019

André Rieu keert in 2019 voor de vijftiende keer terug naar thuisstad Maastricht. Beleef de traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

> meer info


magisch maastricht hero.jpg

MAGISCH MAASTRICHT

1 t/m 31 december 2018

Verreweg het gezelligste en mooiste kerstevenement in Zuid Nederland en de Euregio. Combineer uw bezoek aan Magisch Maastricht met een prachtige decembervoorstelling in Theater aan het Vrijthof.

> meer info