tefaf_header.png

TEFAF & the City

13 T/M 24 MAART 2019

De wereld welkom in Maastricht.

‘Maskes en pekskes’ net verdwenen. Serpentines verwaaid in kale bomen, confetti nog tussen stenen. En daar is alweer TEFAF!

Tijdens The European Fine Art Fair (TEFAF Maastricht) in het MECC is Maastricht nog meer de plek voor bijzondere ontmoetingen tussen mensen met een hart voor kunst, cultuur en de mooie dingen in het leven. De stad en Euregio bruisen door spraakmakende exposities, theater en muziekproducties, adembenemende dansvoorstellingen en speciale evenementen. Wat is er te doen, waar moet u zijn en wat mag u absoluut niet missen tijdens TEFAF Maastricht? Dat ontdekt u op tefafandthecity.nl.

Theater aan het Vrijthof begint dit jaar al eerder met de programmering rondom TEFAF. Opdat die gedaanteverandering van de stad naar zijn internationale gezicht eerder merkbaar wordt. In het kader van TEFAF 2019 presenteert Theater aan het Vrijthof van 11 maart t/m 6 april het werk van twee jonge, veelbelovende kunstenaars: Alina Frieske en Kasper Dejong. Onze TEFAF-programmering vindt u hieronder.

zie ook

TEFAF.COM

F