SERIES & THEMA'S

Zo veel mooie bijzondere voorstellingen, zoveel interessante theatermakers, dat is moeilijk kiezen. Zelfs voor onze eigen programmeurs. Daarom hebben we voor u een aantal series opgesteld en voorstellingen gebundeld, zodat u makkelijk programmalijnen kunt ontdekken, inspiratie op kan doen of gewoonweg makkelijker kan vinden wat u zoekt. Laat u inspireren!

Australian-Dance-Theatre-The-Beginning-of-Nature-Chris-Herzfeld-Camlight-Productions (2).jpg

LANGUAGE NO PROBLEM


Internationaal theaterprogramma voor expats, internationale studenten en internationale inwoners of gewoon voor een Dutch(wo)man met een voorliefde voor internationale producties.

> MEER INFO


Ronald Brautigam copyright Marc Borggreve.png

MEESTERLIJKE PIANISTEN


Wanneer pingelen parelen wordt. Verbijsterd en adembenemend, alsof de pianist speciaal voor ú speelt.

> meer info


Spicy Classics 2016_Jean Pierre Geussens high res (7).jpg

SERIES PHILHARMONIE-ZUIDNEDERLAND


Van een serie favoriet klassiek, symfonische klasse, een weekendserie of een serie meesterwerken... Ons eigen huisorkest philharmonie zuidnederland heeft voor u een aantal prachtige series samengesteld.

> MEER INFO


dutch classical talent 2019.png

DUTCH CLASSICAL TALENT


De grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. 

> MEER INFO

Muziek_in_het_Bonnefanten.png

MUZIEK IN HET BONNEFANTEN


Waar muziek en kunst samenkomen. Voor iedereen die de collectie van het Bonnefantenmuseum en 20e en 21e eeuwse kamermuziek eens anders wil beleven.

> MEER INFO


Pers-BIS-Toneel-In-Het-Zuiden-Krista-van-der-Niet (2).jpg

BIS! TONEEL IN HET ZUIDEN


De kroonjuwelen van het Nederlandse toneel. 

> meer info


get the buzz tile.jpg

BEWOGEN PUBLIEK


Steden als Luik, Hasselt of Amsterdam te ver weg? Theater kent geen grenzen, zo ook niet om een ander theater te bezoeken. Get THE BUZZ!

> MEER INFO


uk ok kopie.png

UK? OK!


Serie van Engelstalige theatervoorstellingen. Omdat sommige Engelstalige voorstellingen gewoonweg niet vertaald moeten worden.

> MEER INFO