<Afbeelding (ID 1305) bestaat niet>

Grote belangstelling voor productie Mestreechs Volleks Tejater

9.000 ticket voor Lomele Lies

MAASTRICHT -  Vandaag – woensdag 7 november – is het 9.000e kaartje voor Lomele Lies verkocht. De nieuwe productie van ’t Mestreechs Volleks Tejater is een doorslaand succes. Sinds de première in oktober in Theater aan het Vrijthof is er een aanhoudende vraag naar kaarten voor dit “betouverend lachstök”. Met 9.000e bezoeker wordt een nieuwe mijlpaal bereikt.

De Maastrichtse Assepoester

Lomele Lies is een eigen versie van het beroemde Assepoester. ’t Mestreechs Volleks Tejater heeft van dit eeuwenoude sprookje een doldwaas en groots gemonteerde spektakelstuk gemaakt voor jong en oud. De arme Lomele Lies wordt dag in, dag uit “getranseneerd” door een serpent van een stiefmoeder en twee dranken van stiefzusters. Ondertussen droomt Lomele Lies van haar prins op het witte paard.

Mijlpaal voor Lomele Lies

Lomele Lies ging op 19 oktober jongstleden in het Theater aan het Vrijthof in première en mag zich verheugen op een grote publieke belangstelling. Er werd zelfs een extra voorstelling toegevoegd. De vraag naar kaarten blijft aanhouden. Vandaag wordt het 9.000e kaartje verkocht en wordt een mijlpaal bereikt.

Van 23 t/m 30 november is de tweede reeks voorstellingen van Lomele Lies.

Meer nieuws:
Knipsel.PNG
Barbara Pravi komt terug naar de Nederlandse theaters! Na een jaar afwezigheid is de Franse chanteuse terug met de nieuwe singles Bravo en Marianne én een nieuw album dat in het najaar van 2024 verschijnt. Barbara Pravi is op zondag 9 februari 2024 met haar Theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start donderdag 14 maart om 12.00 uur.
20.04.2025_Philippe_Geubels_-_Geubels_gaat_in_bad_-_c_Johannes_Vande_Voorde.jpg
Deze week start de kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van cabaretier Philippe Geubels. De Vlaamse komiek is zelden in Nederlandse theaters te zien en komt met zijn exclusieve theatertour Geubels gaat in bad naar Maastricht. Op 20 april 2024 is Theater aan het Vrijthof het decor voor de opnames van de Nederlandse televisieregistratie van deze voorstelling.
Oxygen.png
Het Maastrichtse urban dansgezelschap Oxygen van Jennifer Romen is tijdelijk ingetrokken in Theater aan het Vrijthof. Concreet betekent dit dat Oxygen de ruimtes aan de Statenstraat in gebruik neemt en de rol van artist in residence vervult. Ook Oxygen Academy of Dance vestigt zich in het theatergebouw. Theater aan het Vrijthof biedt met deze samenwerking regionaal talent de kans om zich verder te ontwikkelen.
Andre_Rieu_Vrijthof_Maastricht_20220707_2099.jpg
Traditiegetrouw spelen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest elke zomer een reeks concerten op het romantische Vrijthof in Maastricht. Theater aan het Vrijthof biedt elk jaar een speciaal arrangement aan op ons mooie terras, waarmee uw bezoek aan deze legendarische concerten een complete avond uit wordt.
25.10.2024_t_Mestreechs_Volleks_Tejater_Tsjittie_Thumbnail.png
Succesmusical Chitty Chitty Bang Bang in Maastrichts jasje