All-Stars-Jim-Bakkum-Marc-Engelen (1).jpg

All Stars Ladies Night

Alle ‘woman-stars’ opgelet: speciale Ladies Night bij All Stars, de musical

16.11.2018 - Een leuke avond uit met vriendinnen? Bezoek dan All Stars, de musical + Ladies Night. Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. Een musical-comedy over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en onbezorgdheid. Met niemand minder dan Jim Bakkum als Hero en Kees Boot als de coach in de hoofdrol.

All Stars Ladies Night

In navolging op de succesvolle Ladies Night rondom de voorstelling The Full Monty, organiseert Theater aan het Vrijthof op maandag 28 januari een speciale All Stars Ladies Night. Om 18.30 uur staat ons eigen team klaar om u op de rode loper te ontvangen met een welkomstdrankje. Heerlijk de tijd om even bij te kletsen, genieten van live muziek en vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij diverse lokale standhouders in de theaterfoyers.  Aansluitend start om 20.00 uur de musical in de grote zaal.

All Stars de musical

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze tegen de dertig lopen is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

Meer nieuws:
Knipsel.PNG
Barbara Pravi komt terug naar de Nederlandse theaters! Na een jaar afwezigheid is de Franse chanteuse terug met de nieuwe singles Bravo en Marianne én een nieuw album dat in het najaar van 2024 verschijnt. Barbara Pravi is op zondag 9 februari 2024 met haar Theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start donderdag 14 maart om 12.00 uur.
20.04.2025_Philippe_Geubels_-_Geubels_gaat_in_bad_-_c_Johannes_Vande_Voorde.jpg
Deze week start de kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van cabaretier Philippe Geubels. De Vlaamse komiek is zelden in Nederlandse theaters te zien en komt met zijn exclusieve theatertour Geubels gaat in bad naar Maastricht. Op 20 april 2024 is Theater aan het Vrijthof het decor voor de opnames van de Nederlandse televisieregistratie van deze voorstelling.
Oxygen.png
Het Maastrichtse urban dansgezelschap Oxygen van Jennifer Romen is tijdelijk ingetrokken in Theater aan het Vrijthof. Concreet betekent dit dat Oxygen de ruimtes aan de Statenstraat in gebruik neemt en de rol van artist in residence vervult. Ook Oxygen Academy of Dance vestigt zich in het theatergebouw. Theater aan het Vrijthof biedt met deze samenwerking regionaal talent de kans om zich verder te ontwikkelen.
Andre_Rieu_Vrijthof_Maastricht_20220707_2099.jpg
Traditiegetrouw spelen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest elke zomer een reeks concerten op het romantische Vrijthof in Maastricht. Theater aan het Vrijthof biedt elk jaar een speciaal arrangement aan op ons mooie terras, waarmee uw bezoek aan deze legendarische concerten een complete avond uit wordt.
25.10.2024_t_Mestreechs_Volleks_Tejater_Tsjittie_Thumbnail.png
Succesmusical Chitty Chitty Bang Bang in Maastrichts jasje