kinderen: € 8,00

Oorkaan / Matangi Quartet

De Mannen van Minsk 6+

zaterdag 9 november 2013 / 16:00 uur
geen pauze / 17:00 uur einde
AINSI, Lage Kanaaldijk 112-113
Genre: Familie en Jeugd

Een voorstelling die het midden houdt tussen een musical, opera en hoorspel

>
<
Foto: Anna van Kooij Illustratie: Erik Bindervoet
© FOTO: ANNA VAN KOOIJ ILLUSTRATIE: ERIK BINDERVOET

Hoe klinkt dapper?

 

Zjoem! Boem! Knal! Oerknal! Is het nou eens afgelopen daarboven! Straks komen de Mannen van Minsk en die stoppen jullie in een kussen, met je oren en je neus ertussen. De Mannen van Minsk zullen jullie dit! En de Mannen van Minsk zullen jullie dat! En ze zullen jullie weet ik wat! Je durft er niet aan te denken, zo erg wordt dat!

Annie en Bertje willen niet gaan slapen. Hun ouders dreigen dat de Mannen van Minsk ze komen halen als ze nu niet onmiddellijk onder de dekens kruipen en het licht uitdoen. Zo begint deze muziekvoorstelling die het midden houdt tussen een musical, opera en hoorspel. Het Matangi Quartet en zangers Marieke Steenhoek en Wiebe-Pier Cnossen brengen de ontregelende wereld van Minsk op virtuoze en hilarische wijze tot leven.

» Lees verder

Zie ook:

» www.oorkaan.nl

---

Trailer - De Mannen van Minsk
REGIE

Gienke Deuten

VIOOL

Maria-Paula Majoor en Daniel Torrico Menacho

ALTVIOOL

Karsten Kleijer

CELLO

Arno van der Vuurst

SOPRAAN/SPEL

Marieke Steenhoek

BARITON/SPEL

Wiebe-Pier Cnossen