Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden & (Limburgse) topartiesten

Muziek uit het hart

dinsdag 13 oktober 2015 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
Janey van ierland
© JANEY VAN IERLAND

Een hartverwarmend benefietconcert georganiseerd door Health Foundation Limburg fonds hart- en vaatziekten. Artiesten uit allerlei genres zullen samen met de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile onder leiding van Jan Cober voor een muzikale topavond zorgen. Met o.a. Gé Reinders, Frans Pollux, Jack Vinders, Hubert Delamboye, Enrico Delamboye, Pascal Pittie, Claudia Couwenbergh, Christiaan Molenaars, Brigitte Heitzer, Francis en Band Marc Huynen.

 

De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar het voorkomen en behandelen van plotse hartstilstand.


Muzikale leiding

Jan Cober