Marie van Vollenhoven

Infinity

woensdag 9 december 2015 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<

In Infinity onderzoeken we hoe je als mens bijna niet om kunt gaan met de gedachte aan oneindigheid, het oneindige heelal, het leven dat als maar door gaat met of zonder jou, hoe klein je bent. 

 

De ervaring van oneindigheid is zowel ontzagwekkend als poëtisch. Het gevoel van oneindigheid is niet iets dat je enkel beziet, het bestaat ook in jou. We onderzoeken deze abstracte materie en proberen haar dichtbij te brengen in onze voorstelling. 

 

Met speciaal hiervoor gemaakte abstracte 3-dimensionele animaties maakt danser Uri Eugenio een reis door infinity op alle niveaus, onder begeleiding van nieuw gecomponeerde muziek door Marc Alberto. De drie makers nemen in een gelijkwaardige samenwerking de rol in van regisseur. 

In Infinity we research how human beings can hardly grasp the thought of infinity, an endless universe, life that continues with or without you, and how we could disappear in its immenseness.

  

The experience of infinity is both dreadful and poetic. The thought of infinity exists, also within you. We are researching the subject of infinity and we try to personify this abstract matter.

 

 

Dancer Uri Eugenio travels through different levels of infinity with the help of abstract 3D animations. Music is composed by Marc Alberto.

 

» Lees verder

 

Expositie Emanuel Riksen

In het Kader van Infinity nodigt Marie van Vollenhoven de jonge kunstenaar Emanuel Riksen uit om een installatie in AINSI te plaatsen. http://emanuelriksen.com/

 

 


 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

( € 5,00 voor abonnementhouders )


Concept en artwork

Marie van Vollenhoven

3D animatie/artwork

Tom Krabbe, BIC Multimedia

Dans en choreografie

Uri Eugenio

Muziek en compositie

Marc Alberto

Interaction Design

Felix Herbst

Paul Kirsten

I.s.m. i-Arts faculty in het kader van Impact

 

meer informatie volgt