Lichtbende

Tutu 6+

zaterdag 29 oktober 2016 / 14:00 uur
geen pauze / 14:50 uur einde
AINSI: Dansstudio
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Rob Logister
© ROB LOGISTER

Tutu vertelt het verhaal van een kind dat haar dromen weet waar te maken. Vanaf haar eerste danspasjes volg je haar lief en leed in een tijd van grote veranderingen: het Interbellum. 

 

De dans, die toen beïnvloed werd door persoonlijke vrijheidsdrang, mechanisatie en andere culturen, weerspiegeld haar leven. De projectiebeelden zijn met een ontwapenende ontdekkingslust gemaakt van alledaagse voorwerpen en materialen die handmatig en mechanisch worden gemanipuleerd. Op het podium staan de toverlantaarns en de verschillende muziekinstrumenten in een indrukwekkende rij opgesteld. Het publiek maakt mee hoe de spelers en de muzikanten dit wonderlijke en ritmische dansverhaal tevoorschijn toveren op het grote doek.

Tutu tells the story of a child that makes her dreams come true. The child’s life is a reflection of dance that was influenced by freedom and different cultures.

 

Magical lanterns and diverse instruments will be used to portray a fascinating and rhythmic dancing story on a big screen.

» Lees verder

Trailer Tutu
BEELD, TECHNIEK EN SPEL

Marie Raemakers, Rob Logister

COMPOSITIE EN MUZIEK

Helene Jank, Axel Schappert

EINDREGIE, DRAMATURGIE

Jeanette van Steen

"Drama versmelt met beeldende kunst.... onbevangen, levendig en vrij." (*****Malaga Hoy)

 


"Magie met techniek uit de barok. Een liefdevol verhaal op magische wijze verteld in een vitaal en subliem samenspel met live spelende musici."(SUR)