Natafelen op zondag

zondag 9 oktober 2016 / 16:30 uur
Ferdinand Duynstee Foyer (Souterrain)
Genre: Dans

>
<

Gratis toegang

Op zondagmiddag tafelen we na en blikken we terug op drie uiteenlopende festivaldagen onder het genot van een drankje en een hapje. Wat was er allemaal te zien en wat vonden publiek, critici en jury ervan? Zij schuiven aan tafel aan en bespreken allen hun unieke ervaringen.

 

De Audience Club is danspubliek met uiteenlopende achtergrond en een verrassende blik op dans. Een danscriticus maakte alle drie de festivaldagen mee en deelt met een column de opmerkelijkste momenten uit het festival. Ook de jury van de Dioraphte Dansprijs bezocht alle voorstellingen, op zoek naar de productie met de grootste internationale potentie. Deze zondagmiddag reikt zij deze belangrijke stimuleringsprijs uit aan de winnaar en vertelt zij waarom.

 

Voordat je weer naar huis gaat kan er na de uitreiking worden aangeschoven bij het festivalbuffet.