Opera Zuid ism. Het Laagland

De prins op het knappe paard 8+

woensdag 26 oktober 2016 / 15:00 uur
geen pauze / 16:00 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<

Verliefd zijn…  Zwijmelen en wegdromen. In sprookjes komt het altijd goed. En ze leefden nog lang en gelukkig! Maar misschien vindt Sneeuwwitje de Prins die haar wakker kust, helemaal niet leuk. En krijgt de Prins het maar benauwd van het idee dat hij zo moet zoenen.

 

In deze jeugdtheateropera wordt de energieke, recht voor zijn raap theaterstijl van Het Laagland gecombineerd met de romantische en uitbundige kippenvel-kwaliteit van Opera Zuid. De Prins op het knappe paard trapt op een originele manier aan tegen het mierzoete plaatje waar Disney ons van lijkt te willen overtuigen. Dit levert een modern sprookje op dat een luchtige spiegel voorhoudt en de liefde toont met alle mankementen die erbij horen. Aanstormend regietalent Lennart Monaster – bekend van de muzikale kleuterkomedie Bezoek voor Beer, stopt bekende sprookjesfiguren samen met barokmuziek, drie jonge zangers, net zo veel acteurs én vijf muzikanten in een blender om zo tot deze nieuwe jeugdtheateropera voor de kleine zaal te komen.


REGIE & CONCEPT

Lennart Monaster

SPEL

Gijs Nolle e.a.