Plan d- / Andreas Denk

Buurman in de Bieb 6+

zaterdag 22 oktober 2016 / 14:00 uur
geen pauze / 14:55 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Esther de Boer
© ESTHER DE BOER

De twee buurmannen zitten samen in de bibliotheek. De één is driftig aan het gamen, de ander kijkt naar filmpjes op zijn iPad. Maar dan vallen de computers plotseling uit en begint een spannende ontdekkingstocht door de bieb!

  

Ze slaan verschillende boeken open en verdwalen in bijzondere verhalen. Prachtige tekeningen komen tot leven. Ze lezen, ze kijken, ze luisteren en dansen tussen de boeken door. In een mum van tijd is de bibliotheek veranderd in een vrolijke chaos.

 

Buurman in de Bieb is een grappige, dansante en muzikale ode aan de verbeeldingskracht.

 

Meet the two neighbors. Both are obsessed with electronics. One continuously plays videogames, the other watches videos on his iPad non-stop. But when their devices shut down they are forced to go onto an exciting adventure in the library.

 

As soon as they open books, they get lost in extraordinary stories and wander through images that came to life. The library turned into a magical, but chaotic, world filled with nothing but memorable experiences.

» Lees verder


Trailer Buurman in de Bieb
CONCEPT, CHOREOGRAFIE EN DANS

Andreas Denk en Jordi Casanovas