Project Sally Maastricht

Dekbed 4+

zondag 30 oktober 2016 / 11:00 uur
geen pauze / 11:50 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Tycho Merijn
© TYCHO MERIJN
>
<

Stel je voor: een enorm groot dekbed. Het licht gaat uit en mijn ogen vallen dicht. Beer slaapt links van me, Apie aan de andere kant en Nijn boven mijn hoofd. Houden jullie alles goed in de gaten? Truste. Ik ben er klaar voor!

 

Waar ga je naar toe als je droomt en wat kun je doen als het donker je bang maakt. En wat als je niet meer wakker wordt? De wereld tussen werkelijkheid en fantasie. Dekbed is een kleine poëtische vertelling over wat er gebeurt als je je ogen sluit. De dans van Project Sally is dynamisch, virtuoos en soms acrobatisch.

 

Gratis ontbijt om 10.00 uur!

Goed geslapen? Hou dan je pyjama maar aan en kom op vertoon van je Dekbed ticket naar ons ontbijt op zondagochtend om 10.00 uur! Breng ook je (groot)ouders en je slaapknuffel mee. Wij zorgen voor een ontbijt met chocolademelk en ander lekkers!

Envision a comforter, a big comfy blanket. The lights will be turned off. Bear falls asleep on my left side, Monkey on the right, and Bunny is right next to my pillow. Will you keep an eye on everything? Good night! I am ready!

 

Where do you go to when you are dreaming? What can you do when you are afraid of the dark? What to do when you cannot wake up? There is a world between reality and fantasy. Dekbed is an intimate poetic storytelling performance about what happens when you close your eyes. Project Sally’s dance is dynamic and somewhat acrobatic.

 

Free breakfast at 10.00

Did you have a good sleep? Keep on your pyjama’s and join us for breakfast on Sunday morning at 10 o’clock by showing you Dekbed ticket. Bring your (grand)parents and your stuffed animals. We will take care of serving delicious bites and chocolate milk!

» Lees verder

Zie ook:

» www.projectsally.nl

 

 
CONCEPT EN CHOREOGRAFIE

Stefan Ernst en Ronald Wintjens